Δωρεά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

 

Με την πολύτιμη συνδρομή όλων των ομάδων του κυνηγιού, των γονέων των μαθητών που συμμετείχαν σε παιδικό και εφηβικό κυνήγι και των χορηγών.

Η  Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά την Κυνηγετική/Καρναβαλική Ομάδα «ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ» για τη δωρεά κουρτινών και την εγκατάσταση διαχωριστικών στις κλίνες της Ογκολογικής Μονάδας και σε 2 θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Η Ομάδα αναφέρει ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αγορά της δωρεάς συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της διοργάνωσης του 31ου Κυνηγιού των Μπουμπούνων. Τα μέλη της ομάδας των Μπουμπούνων, θέλοντας να ενισχύσουν  το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού, επέλεξαν τη δωρεά κουρτινών και διαχωριστικών προς την Ογκολογική Μονάδα και Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

Τα χρήματα, συνολικά 5.000 ευρώ, συγκεντρώθηκαν με την σημαντική συμβολή των ομάδων που συμμετείχαν στο 31ο Κυνήγι Θησαυρού και των γονέων των χιλιάδων μαθητών, που έπαιξαν στο Παιδικό και Εφηβικό Κυνήγι του περασμένου Φεβρουαρίου, από τις προσφορές των μελών της ομάδας των Μπουμπούνων, καθώς και από τις χορηγίες που προσέφεραν απλόχερα επιχειρήσεις του τόπου μας για την φετινή διοργάνωση.

 Ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Μαρκάκης Ελευθέριος